Restoranų ir viešojo maitinimo mokymo skyrius
Šiame skyriuje įgyjamos profesijos – itin paklausios ir mėgiamos. Centras turi Restoranų ir viešojo maitinimo sektorinį praktinio mokymo centrą su itin modernia virtuvės, restoranų įranga, keletą bazių, kuriose mokiniai mokosi gaminti lietuviams įprastų patiekalų, taip pat prisiliečia ir prie kitų šalių virtuvių paslapčių.
Šių profesijų pažangūs mokiniai, vykdant Erasmus+ programos projektus, neretai važiuoja stažuotis į Europos Sąjungos šalis, dalyvauja įvairiuose profesinio meistriškumo konkursuose.
Restoranų ir viešojo maitinimo mokymo skyriuje galite mokytis šių profesijų:
- Konditerio (baigusieji 12 kl.; turintieji profesinę kvalifikaciją ar aukštąjį išsilavinimą);
- Virėjo (baigusieji 10 kl.; 12 kl.; turintieji profesinę kvalifikaciją ar aukštąjį išsilavinimą);
- Svečių aptarnavimo darbuotojo (baigusieji 12 kl.; turintieji profesinę kvalifikaciją ar aukštąjį išsilavinimą);
- Kambarių tvarkytojo (turintieji pradinį išsilavinimą);
- Duonos ir pyrago gaminių kepėjo (turintieji pradinį išsilavinimą, baigusieji 10 kl.);
- Padavėjo ir barmeno (baigusieji 10 kl.; 12 kl.; turintieji profesinę kvalifikaciją ar aukštąjį išsilavinimą).
Užsiėmimai vyksta:
J. Basanavičiaus g. 23A, Panevėžys
J. Basanavičiaus g. 23A, Panevėžys
Skyriaus vedėja Justina Butkevičiūtė | +370 643 41 806 | justina.butkeviciute@paneveziomc.lt |