„Velykų virtuvės magija“ – skonis ir tradicijos viename renginyje.
Šventinė nuotaika, kvapnūs patiekalai ir bendradarbiavimas – taip galima apibūdinti renginį „
Velykų virtuvės magija“, kurio metu savo meistriškumą pademonstravo virėjo bei padavėjo ir barmeno profesijų mokiniai. Jie pristatė ir kvietė renginio dalyvius degustuoti per pamokas paruoštus Velykinius patiekalus.
Kiekvienas patiekalas buvo ne tik gardus, bet ir meniškai pateiktas. Tai buvo ne tik skonių šventė, bet ir puiki proga gilinti profesinius įgūdžius – nuo maisto ruošimo ir patiekimo iki bendradarbiavimo bei kūrybiškumo. Šis renginys buvo skirtas suvienyti skirtingas profesijas vienam bendram tikslui – atskleisti Velykų kulinarijos grožį, puoselėti tradicijas ir lavinti kulinarinį meistriškumą. Visa tai buvo pasiekta su kaupu.
Renginyje netrūko nei šilumos, nei įkvėpimo – tai puikus priminimas, kokia graži gali būti šventųjų Velykų tradicija, kai ją puoselėja kūrybingi ir bendrystės kupini jauni žmonės.